“Murah Rezki Awak Dik..”Wartawan Cilik Viral Dikejutkan Dengan Video Call Dari Artis Yng Amat Di Minatinya

Awal minggu ini kita di ceriakan dengan satu video tular dimana seorang ‘wartawan cilik’ yang melaporkan kejadian penemuan seekor ular sawa di Pasar Bukit Semambu, Kedah.

Video adik Muhammad Haziq Mohd Asyraf, 11 yang petah menyampaikan laporan berita persis seorang wartawan profesional di tapak kejadian menjadi perhatian ramai sehingga barisan selebriti turut tertarik dengan bakat komunikasi yang dibanggakan dari seorang kanak-kanak.

Buat kejutan dekat wartawan cilik

Oleh itu, menerusi perkongsian yang dibuat oleh penyanyi terkenal, Nabila Razali di Instagramnya, dia telah berkongsi momen ketika membuat panggilan video kepada kanak-kanak berkenaan susulan ada khabar mengatakan adik Haziq amat meminati artis tersebut.

Minat sangat Nabila Razali

Ternyata kejutan yng dibuat oleh Nabila berhasil apabila kanak-kanak tersebut agak terkejut setelah melihat penyanyi itu di skrin telefon bimbitnya.

Sebenarnya, adik Haziq pernah membuat satu poster yang ditulis di papan putih dengan menulis nama Nabila Razali sebagai tanda meminati penyanyi itu.

Sempat titip pesan

Dalam video yang dikongsikan di Instagram, Nabila memuji kepetahan kanak-kanak tersebut dalam berkomunikasi. Pelantun lagu Peluang Kedua itu juga turut menitipkan doa agar adik Haziq akan menjadi seorang anak yang soleh dan berjaya di masa hadapan dalam mengejar cita-citanya sebagai seorang cef.

Sumber: Instagram Nabila Razali

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini