[VIDEO] Tertidur 3 Jam Pakai Contact Lens, Gadis PANlK Contact Lens Melekat Di B0la Mata Lebih 7 Jam… NGERl!

Pemakaian kanta lekap (contact lens) bukan satu perkara yang baru dan mula mendapat ‘tempat’ terutamanya bagi wanita. Penggunaanya tidak terhad semata-mata untuk menggantikan kaca mata bahkan berikutan teknologi yang semakin pesat membangun ia dapat digunakan sebagai ‘penyeri’ wajah seseorang itu.

Tidak berakhir di situ, kanta lekap ini juga ditawarkan dengan pelbagai jenis dan warna mengikut cita rasa pemakai itu sendiri.

Tr4gedi hitam.

Menerusi video seorang wanita di laman TikTok, dikenali sebagai Widyadwihardian, memaparkan pekerjanya yang mengaIami kesukaran untuk mengeluarkan kantap lekap yang dipakai olehnya setelah tidur selama tiga jam bersama kanta lekap tersebut. Video tersebut jelas menunjukkan gadis itu p4nik dan berusaha sedaya upaya mengeluarkan kanta lekap jenis soft lens itu yang melekat pada bola matanya.

Bercerita lebih lanjut, wanita ini menjelaskan pekerjanya terp4ksa menanggung kes4kitan selama tujuh jam berikutan kanta lekap tersebut yang tidak berjaya dikeluarkan. Lebih memedihkan, apabila mngsa menjelaskan matanya sudah mula berasa pedih dan bengk4k.

Video tersebut bagaimanapun, memberi pengajaran kepada gadis-gadis di luar sana supaya lebih berhati-hati dalam memakai kanta lekap yang disifatkan sebagai sangat sensitif dan memerlukan penjagaan yang khusus.

Video penuh:

Sumber ohbulan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini