[VIDEO] Selepas KeIar Leh̷er Ibu Warg̷a Em̷as, Lelaki Ini ‘M ̷a u t’ DigiIis Lor̷i

Selepas mengeIar leher ibunya sehingga meninggaI dunia, seorang lelaki yang dipercayai anak mngsa ditemukan meninggaI dunia akibat digiIis sebuah lori dalam kejadian di Batu 5, Jalan Jeniang-Gurun, pada Rabu.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, mngsa berusia lingkungan 70-an bekerja sebagai penoreh getah itu ditemukan dalam keadaan terlentang di ruang tamu rumahnya dengan kesan keIar di leher sedalam 12 sentimeter.

Malah, terdapat kecderaan di tangan kanan dan telinga kiri mngsa dipercayai akibat dipuk0l dengan objek tumpul.

Hasil pemeriksaan mendapati, tiada kesan pecah rumah namun polis turut menemui beberapa peralatan menghisap ‘d a d a h’ di dalam rumah terbabit.

Miliki enam rekod jnayah Iampau

Tambahnya lagi, pada masa kejadian polis turut menerima Iaporan kemaIangan ‘m a u t’ di Jalan Jeniang-Gurun pada jam 7.30 pagi membabitkan anak kepada mngsa warga emas tersebut.

“Kita percaya kemaIangan berlaku setelah suspek meletakkan motosikal dan menerpa ke tengah jalan menyebabkan lori yang sedang bergerak laju tidak sempat mengelak lalu meremp0h lelaki itu.

“Polis juga percaya kejadian berpunca daripada pergad0han. Berdasarkan maklumat yang diterima mengatakan berlaku pertngkaran hampir setiap hari antara dua beranak terbabit akibat desakan minta wang, termasuk malam kelmarin,” katanya.

Selain itu, anak lelaki mangsa yang berusia lingkungan 30-an itu juga merupakan pemegang kad orang kurang upaya dan mengalami masalah mental.

Oleh itu, polis memoh0n kerjasama orang awam yang mempunyai sebarang maklumat berhubung kes untuk tampil membantu siasatan.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber diambil dari Xtra, Bernama, Youtube Metro TV | Via Mytv Viral