[Video] Sed̷ih Ayah Menang̷is Di Majl̷is Tunang, Gad̷is Tak ̷Sangka Akh̷irnya Dit̷inggalkan

Tempoh pertunangan merupakan fasa yang paling kuat dugaannya sekali gus mengvji kesetiaan partner masing-masing.

Oleh itu, mereka perlu mempunyai thap kesabaran yang tinggi dan saling mempercayai antara satu sama lain.

Walau bagaimanapun, siapalah kita untuk melwan takdir sekiranya jodoh tidak panjang seperti yang dilalui seorang gadis cantik ini.

Tangisan ayah yang tiada ganti, maaf sebab tak mampu pulangkan kebahagiaan..

Menerusi rakaman video tul4r di aplikasi TikTok, gadis bernama Erni berkongsi pengalaman perlt apabila tunang sendiri memilih untuk ‘angkat kaki’.

Dalam pada itu, dia turut mengambil kesempatan membuat ‘thr0wback‘ sekitar majlis pertunangannya dahulu.

Dapat dilihat re4ksi seb4k si ayah sambil ditenangkan oleh seorang pemuda di sebelahnya ketika majlis perbincangan tersebut.

Majlis pertunangan tu berjalan lancar, cuma jodoh saja tak panjang..

Gara-gara video tulam4r ayahnya menangls itu menimbulkan kekelirvan ramai, Erni tampil mended4hkan hal sebenar.

Menurutnya, majlis pertunangan tersebut berlangsung dengan lancar namun jodohnya bersama lelaki berkenaan tidak panjang.

Meskipun agak perlt untuk menelan hakikat tersebut, dia kini tenang dan menerima takdir itu selain berusaha untuk ‘move on‘ daripada kisah cinta lama.

Jangan terbvru-bvru buat keputusan tanpa kenal dengan lebih dalam..

Dalam pada itu, gadis manis ini menitlpkan pesan agar orang di luar sana tidak terbvru-bvru membuat keputusan.

Sebaliknya, ambillah sedikit masa untuk mengenali si dia daripada segala sudut sebelum meneruskan hubungan yang lebih serius.

Dah baca? Jangan lupa like, share dan komen ya. Terima kasih

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber : TikTok _nrerni via Kisah Dunia