[VIDEO] Roti Can̷ai Terb̷ang ‘L̷anding’ Atas KepaIa PeIanggan

Roti canai merupakan makanan popular di Malaysia. Namun tidak ramai yang mahir menebar roti canai dengan hasil yang terbaik.

Aksi seorang chef yang sedang menebar roti canai menjadi tuIar apabila roti canai yang diterbangkan ke udara akhirnya mendarat di atas kepala pelanggan yang berada di hadapannya.

Video yang tuIar di laman TikTok milik @beveline_yen berjaya mendapat perhatian orang ramai yang rata-ratanya terhibur dengan kejadian yang berlaku.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

“Berdekah aku gelak ya Allah,” kata Myza

“Alamak, roti canai salah ‘landing’ la, terbang tinggi dah betul, tapi salah tempat mendarat,” kata Nazran_my

“Abang tu ‘auto’ berhijab la pula, memang tak sangka akhir video macam tu,” ujar uglyWawa

Dalam pada itu, video tersebut turut diserikan dengan belatarbelakangkan lagu ‘helikopter’ yang dikatakan sesuai dengan kejadian yang berlaku.

VIDEO:

Sehingga kini, video tersebut menerima lebih 3.1 juta tontonan dengan 384.2,600 tanda suka.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber & video dipetik dari MYKMU, K 0nline, TikTok

Kredit: Mytv Viral