[VIDEO] Ramai mrah, gadis snggup cabvt gel4ng plnk sebab nak keluar?

Ked3giIan sesetengah lndividu yang lngk4r dengan arhan supaya meIakukan kuar4ntin kendiri sememangnya antara ‘maIapet4ka’ yang mengundng kepada penuIaran yang lebih meluas terhadap w4bak C0vld-19.

Mana tidaknya, pemakaian geIng plnk yang diberikan Kemnterian Kesihatan Malaysia (KKM) bagi mereka yang mempunyai k0ntak rapat dengan individu disahkan p0sltif wab4k m4ut itu kerap kali diambil mudah oleh sesetengah pihak.

Buka geI4ng plnk sor0k dalam beg.
Menerusi perkongsian yang tul4r di media soslal, pengguna Twitter dikenali sebagai @naffz_ telah memuat naik kembali video seorang gadls yang mennggaIkan gelang pink dan memasukannya ke dalam beg tangan kerana ingin keluar dari TikT0k @madansuzali.

Video: Klik disini untuk tonton video

G3ng2 suka buat benda peIik.
Perbu4tan tidak bertanggunjawab itu semestinya dikec4m oleh orang ramai kerana tind4kan tersebut boleh mendedahkan kepada penlngkatan k3s p0sitif memandangkan dia merupakan kontak rapat kepada mereka yang dis4hkan positif.

Pelbagai kec4man telah diterima wanita itu di ruangan k0men naffz_. Rata-rata menzahirkan rasa kec3wa diatas tind4kan kurang bijak individu tersebut hanya kerana mahu keluar dalam tempoh kuar4ntin kendiri.

Sumber: Twitter naffz_ Via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini