[VIDEO] Puteri Sarah MENANGlS Jumpa Pak Cik GeI4ndangan ViraI

Pelakon Puteri Sarah tidak dapat menahan seb4k sebaik saja berjumpa dengan lelaki warga emas yang menjadi mngsa sik4p bi4dap seorang ahli perniagaan di sebuah pusat translt geI4ndangan di sini, seperti yang tuI4r, semalam.

Puteri Sarah, 36, yang bertemu dengan lelaki berusia 64 tahun itu di pusat tr4nsit geI4ndangan itu, hari ini berkata, lelaki itu mengakui maIv dengan apa yang berlaku.

“Alhamdulillah, syukur saya berkesempatan jumpa pakcik ini. Pakcik ni memang sedlh dan malv sangat dengan apa yang berlaku. Sempat dia meluahkan perasaan. Pakcik tu sudah 64 tahun. Bayangkan kalau ibu bapa kita kena ‘s0und’ macam itu?

“Saya cakap, ramai yang sayang pakcik dan hargai pakcik serta mendoakan pakcik. Rkyat Malaysia memang mar4h dengan tindakan lelaki itu kerana tindakannya sangat bi4dap,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut Puteri Sarah, kekayaan dan pangkat yang ada pada diri seseorang bukan jaminan untuk berkelakuan bi4dab dengan orang lain.

“Walau sekaya mana kita, sehebat mana kita janganlah kita kurang ajar dengan orang tua. Ingat kita bukannya selalu di atas nanti kita akan di bawah juga,” katanya.

Rakaman video yang tuI4r itu menunjukkan lelaki itu sedang mempersoalkan warga emas berkenaan adakah dia menyes4I kerana tidak berusaha dan malas sewaktu muda sehingga menjadi geIndangan.

Difahamkan, individu terbabit bersama beberapa rakan ke pusat transit geIandangan itu untuk menyampaikan bntuan sebelum mengambil kesempatan menyampaikan ceramah m0tivasi kepada geIndangan.

Sementara itu, lelaki terbabit sudah menyatakan permohonan maaf secara terbuka melalui Instagram, hari ini.

Katanya, dia tidak berniat menghlna sesiapa dan hanya mahu memb4ntu golongan itu mengubah kehidupan selain tidak terfikir ada elemen kurang baik daripada rakaman video berkenaan.

Sumber: Harian Metro.

Via cari

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini