[VIDEO] Pungg̷ah Roti Tanp̷a Bungkus̷an, Buat Warg̷anet ‘Husnuzon’ Berjem̷aah

Sejak beberapa hari ini v!ral di media sosial rakaman video dua orang lelaki yang sedang memunggah beberapa buku roti daripada sebuah lori ke dalam sebuah kereta dengan tidak menggunakan sebarang pembungkusan atau pelapik.

Video pendek berkenaan menerusi lap0ran Kosmo dipercayai berlaku di sebelah utara tanah air berdasarkan beberapa petunjuk yang ditunjukkan di dalam video tersebut seperti nombor pendaftaran kenderaan yang dirakam dan juga loghat yang digunakan perakam.

“Eee dia ambil roti benggali takdak plastik takdak lapik dia bawak masuk dalam kereta macam tu ja,” ulas perakam video v!ral berkenaan.

‘Husnuzon’ Mungkin Nak Bagi Burung Makan

Walaupun menerima reaksi negatif daripada warganet yang rata-rata kurang bersetuju dengan cara yang dilakukan itu, namun ianya tidak dapat dipastikan sama ada roti berkenaan adalah stok baru atau pun roti yang sudah mencapai tarikh luputnya (expire date).

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber & video dipetik dari The v0cket, Facebook

Kredit: Mytv Viral