[VIDEO] Nekad TlK4M Kekasih Suami Yang Baru Keluar Dari SaI0n Kecantikan.. Ini Puncanya

Seorang wanita bertud0ng hitam dirakam kamera Iitar tertutup (CCTV) cuba men!kam wanita yang dipercayai sk4ndal suaminya dalam kej4dian di Jalan B0uIevard, Kec4matan Panakkukang, K0ta Makassar, Indonesia.

Klip video viraI di media sos!al itu menunjukkan, mngsa yang baru keluar dari saIun kecantikan berjalan menuju ke kenderaannya sebelum didatangi oleh susp3k yang telah lama mengek0rinya.

Kedua-dua mereka mula bert3ngkar sehingga mengund4ng perhatian orang aw4m yang kemudian datang untuk menenangkan mereka. Namun, pertengk4ran mereka menjadi semakin tidak terkawaI.

Susp3k mula menar!k rambut mngsa dan men!kam badannya menggunakan pis4u. Tind4kan susp3k yang mahu men!kam mngsa secara bertvbi-tvbi sempat dihaIang seorang penjaga parkir yang kebetulan ternampak kej4dian itu.

“Dua kali mngsa dit!kam dan kali ketiga saya men4han tangannya lalu diputar menyebabkan pis4u terlepas dari pegangannya. Bila pis4u dah jat0h, dia (susp3k) cuba mengambilnya untuk men!kam mngsa.

“Saya kata, sudah-sudahlah tu. Tetapi tidak diendahkan dan dia tik4m pinggang mngsa buat kali ketiga,” kata s4ksi yang dikenali sebagai Rian.

Sementara itu, Ketua P0lis Panakkukang, Andi Ali Surya berkata, mngsa telah dihantar ke h0spital untuk mendapatkan raw4tan. Manakala susp3k telah berjaya dit4han untuk sias4tan lanjut.

“Susp3k telah dit4han kerana meIakukan pengan!ayaan dengan menggunakan pis4u. Mngsa adalah orang yang dipercayai mempunyai hubungan dengan suami kepada susp3k,” katanya.

Menurut Andi, susp3k ber4ng dengan mngsa yang menjalinkan hubungan dengan suaminya lalu nekad meIakukan perbu4tan tersebut.

Sumber: kenapak0Iari Via thereporter

Kredit: Dedah.co

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini