[VIDEO] Kereta Kena T4rik, Rupanya Ada Plot Twist Lain, “Tak Tahu Nak N4ngis Ke Ketawa…”

Pernah tak anda terjumpa benda-benda yang p3lik semasa memandu di jalan raya? Macam yang dikongsikan wanita ini, dia ada menjumpai sesuatu yang an3h melihat kereta yang dit4rik ini.

Pada awalnya ramai yang tidak menyangk4 apa-apa yang p3lik dengan video tersebut. Namun pada akhirnya, rupa-rupanya tambahan kereta biasa yang berada di atas lori tersebut.

Di dalam video yang dikongsikan ini, wanita itu menunjukkan satu lori yang biasa digunakan untuk menarik kenderaan yang r0sak. Dia juga menggunakan kapsyen “dug4an pkp” pada video yang menyebabkan ramai menyangk4 ada sesuatu yang berlaku.

Tapi tidak lama kemudian, dia menunjukkan sebuah kereta mainan yang berada di atas l0ri tersebut. Lebih melucuk4n, kereta mainan itu turut dipakaikan tali keselamatan sama seperti yang selalu dilakukan pada kenderaan biasa.

Kejadian itu turut menarik perhatian netizen dan banyak orang yang berdek4h melihatnya. Malah ada juga yang berselor0h bersimpati dengan nasib pemilik kereta itu yang mungkin terp4ksa men4nggung kerug1an.

Di luar komen, netizen turut sama membanjiri di luar itu dengan mendoakan yang terbaik untuk pemilik kereta itu. Ada juga yang boleh digunakan adalah permainan yang ingin dihadi4hkan pada anak pemandu lori itu.

“Tak tahu nak n4ngis ke ketawa.”

“Risau kadang-kadang.”

“Semoga semua urusan dipermudahkan yaa untuk tuan kereta tu.”

“Bapak ah .. kompom total kereta l0st tu.”

Sumber: HCL

Jom sama2 sertai group ni .. Khas untuk sama2 kita kongsi menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Sertai -> Klik Disini