[VIDEO] “Kepal̷a Melek̷at!” Fokus Nak Tengok Tok K̷adi Ak̷ad Nik̷ah, Tapi Ins̷iden Bud̷ak Ini T̷arik Perhatian

Perkahwinan sudah tentu merupakan saat yang menjadi impian setiap pasangan. Di dalam proses perkahwinan, akad nikah merupakan salah satu saat yang paling getir dan mendebarkan buat pengantin khususnya pengantin lelaki.

Melalui si wali, dengan satu genggaman tangan sahaja dan luahan akad nikah ‘Saya Terima’ sudah cukup menggetarkan lutut si lelaki tersebut.

Namun berbeza pula dengan kisah yang tuIar baru-baru ini di mana berlaku ins!den kecil terhadap seorang budak perempuan ketika berada di majlis akad nikah ini telah menarik tumpuan ramai.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Menerusi video tersebut, kelihatan semua sedang fokus melihat pengantin yang bakal diijab kabulkan.

Namun, sedang asyik Tok Kadi memberi penerangan kepada pengantin lelaki, tiba-tiba terdengar suara seorang budak perempuan yang menangis.

Siapa sangka rupa-rupanya kepala budak perempuan itu tersangk0t di celah-celah tiang membuatkan dia menangis kesak!tan.

Bagaimanapun, tiada kecderaan yang serius dan kepala budak perempuan itu dapat dikeluarkan dengan selamat.

Ketika ini, video tersebut telah meraih 382.4K tontonan, 55K tanda suka, 1164 komen dan 1024 perk0ngsian di TikTok.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan gelagat kanak-kanak tersebut dan menyifatkan seolah-olah tiada masa lain untuk drama kepala tersangk0t.

Dalam pada masa yang sama, Ada juga yang berseloroh mengatakan abang cameraman ‘confused’ nak tngkap gambar mana satu sama ada pengantin ataupun kanak-kanak tersebut..

“Kau macam tak boleh tunggu lepas majlis nak buat hal..”

“Dulu kan masa papa and mama kawin ada budak oren kepala dia terlekat”

“Oyennnnnnnn apa kau buat nii”

“Dah lah pengantin tu nervous satu hal dah, adik tu pulak tambah kacau lagi.. adoiii”

“She’s the main character of the day… yang penting tok kadi chill”

“Mesti tok imam awal2 dah perasan terus tunduk risau tergelak”

“Ingat kucing oren ja suka buat hal.. budak oren pun sama..”

VIDEO:

Memang undang dekah ramai la adik oyen ni! Time-time macam tu lah nak tersangkut kepalanya pun.. macam tak boleh tunggu lepas nikah pula .. hahaha

Tapi syukur tiada kecderaan yang serius, ibu bapa perlu lah pantau anak-anak.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber & video diambil dari Yoy Network, TikTok | Via Mytv Viral