[VIDEO] GADlS Ubah PenampiIan Lepas Buah Hati ‘CanceI’ Nikah

Siapa yang pernah bercinta dan pat4h hati pasti tahu betapa sakltnya ditinggalkan insan tersayang menjelang hari bahagia.

Bukan itu sahaja, s4kit menangg0ng maIu majlis tidak jadi juga menjadikan seseorang tu semakin ker4s hati dan member0ntak dengan menjadi individu berbeza agar dapat melupakan kenangan lama.

Baju dah tempat, tapi canceI majlis.

HaI ini samalah seperti perkongsian seorang gadis yang merubah imej menjadi lebih ‘t0mb0i’ susulan kec3wa cintanya dengan seorang lelaki kand4s ketika menghampiri hari istimewa mereka.

Menerusi TikT0k yang mengeI4r dirinya kucaijjr, dia memaklumkan sudah menempah pakaian untuk bersanding sebelum ini kerana menjangkakan lelaki tersebut serlus dalam perhubungan.

Video:

Jangan ada perempuan yang ajak kahwin pulak.

Namun menurutnya, lelaki tersebut tidak datang pun pada hari tersebut dan membuatkannya begitu sedlh. Akhirnya dia memakai pakaian pengantin lelaki berkenaan untuk dijadikan k0nten TikT0k.

Dia juga memberi pesanan kepada semua perempuan diluar sana agar hentikan mengajaknya berkahwin kerana dia sama sekali tidak dapat menunaikan hasrat itu kerana dia tetap seorang wanita juga.

Dia masih seorang perempuan.

Pernah sayang lelaki, tapi tetap dikec3wakan.

Menjawab soalan-soalan daripada warganet, kucaijjr memaklumkan yang dia pernah sahaja menyayangi lelaki dan tidak pun terlalu memilih, namun tetap sahaja dikec3wakan

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan pelbagai k0men di salah satu video yang dimuat naik oleh pengguna TikT0k itu.

Mereka mendoakan agar kucaijjr kembali kepada fitrah asal dan berharap agar di ditemukan dengan seseorang yang baik serta menghargainya sebagai seorang perempuan.

Sumber: TikTok kucaijjr

Via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini