[VIDEO] Baru Beli Tak S̷ampai 24 Jam, Pemilik Kecew̷a Kereta Tenggel̷am Dal̷am B̷anjir

Model Honda Civic FD sudah berusia hampir 16 tahun pada tahun ini, namun kereta tersebut masih menjadi rebutan serta pilihan di kalangan kaki kereta dalam masyarakat kita.

Baru-baru ini melalui perk0ngsian portal The V0cket tuIar video TikTok oleh ery_ryy di mana sebuah Honda Civic milik kawannya bukan sahaja ditenggelami air banjir di bahagian luar bahkan turut memasuki ruangan kabin dalam kereta yang diletakkan di sekitar kawasan perumahan Taman Sri Berembang, Klang.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Walaupun video tersebut pendek berdurasi kurang 10 saat itu, namun ‘kepedihannya’ turut dirasai oleh para penonton yang memahami perasan pemilik kereta tersebut.

Tambah orang ramai lagi, mereka berharap agar pemilik kereta tersebut bertabah dengan ‘ujian’ yang menimpa dirinya. Warganet juga mendoakan agar pemilik Honda Civic akan mendapat rezeki yang lebih baik pada masa akan datang.

VIDEO:

Jika dilihat video terbabit, nampaknya pemilik Honda Civic itu terpaksa mengeluarkan sejumlah wang lagi untuk membaiki beberapa keretanya yang baru sahaja diletakkan di kawasan rumah tidak sampai 24 jam.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

SUmber: The V0cket, Via Mytv Viral