[VIDEO] Anak Mengamvk Gara2 Mak T0ny0h KepaIa Masuk Kek, Netlzen Tumpang Slmpati

Ibu bapa juga manusia dan semestinya dorang tak lari dari meIakukan kesaI4han. Beberapa perkara yang kita anggap kel4kar, kadang-kadang boleh memaIvkan anak sendiri tanpa kita sedari..

Baru-baru ini, pelakon Adibah Noor ada mengulang klcau satu video yang berIaku di luar negara. Video tersebut menunjukkan seorang kanak-kanak yang sedang menyambut hari lahirnya.

Namun, apabila anaknya itu tnduk untuk menlup kek hari jadinya, wanita dipercayai ibu kepada kanak-kanak tersebut telah men0lak kep4la anaknya ke dalam kek dengan niat untuk bergur4u.

Di luar sangkaannya, tind4kan ibu ini telah membuatkan anaknya itu mula bertind4k agreslf sehingga memukvl ibunya dan menjatvhkan kek tersebut.

“Tol0ng jangan buat macam ni dekat anak”

Ekoran ini, Adibah Noor turut menasihatkan ibu bapa di luar sana untuk tak meIakukan perkara seperti ini pada anak-anak, lebih-lebih lagi ketika menyambut hari lahir mereka.

“Tol0ng jangan buat macam ni dekat anak. Tak keIakar maIvkan anak depan semua orang. Bvdak ni tengah sambut hari lahir kot!”

Kenyataan Adibah Noor ini telah disokong oleh ramai netlzen yang menganggap tind4kan wanita tersebut keterlaIuan.

Malah bukan itu sahaja, tind4kan seperti ini juga boleh mendatangkan bah4ya kerana kita tak tahu apa yang ada dalam kek tersebut.

Ish, memang betul, tak kelakar pun bila buat macam ni. Cuba kalau mak dia yang kena tony0h macam tu, mesti mar4h dan maIu jugakkan?

Sumber LM Via Ddah.co

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini