[VIDE̷O] Warg̷anet K0ngsi Pengalam̷an Terjumpa Pem̷andu ‘Merced̷es Leg̷end’ Di Johor Bahru

Bagi penduduk tempatan sekitar Johor Bahru, pasti anda cukup kenal dengan sebuah kereta Mercedes-Benz SLK dipandu secara pelik dan berbhaya. Menurut orang ramai, mereka sentiasa ternampak pemandu itu membuka bumbung dan meletakkan tangan di luar semasa kereta bergerak.

Lebih membimbangkan lagi apabila pemandu terbabit sering kelihatan memot0ng kenderaan lain dan menukar lorong secara tiba-tiba tanpa memberikan lampu signal. Adakalanya, pemandu tersebut selamba melepaskan tangannya daripada stereng kereta.

Majoriti yang meninggaIkan komen di hantaran asal video ini menyatakan mereka tidak selesa serta cukup risau jika ternampak Mercedes tersebut di atas jalan raya kerana ada potensi boleh terlibat kemaIangan sekiranya berselisih dengan kereta itu.

Namun ada sebahagian kecil warganet yang berpendapat ‘selagi tidak kacau orang, tidak mengapa’. Tetapi pendapat tersebut disangkal orang ramai kerana jika berlaku kemaIangan sudah pasti ia menyusahkan ramai pengguna jalan raya lain.

Setakat ini, ruangan komen hantaran video tersebut masih lagi dibanjiri dengan orang ramai yang berkongsi pengalaman masing-masing. Bimbang dan risau, itu sahaja mereka ungkapkan setelah terjumpa dengan kereta terbabit.

Jika selepas ini anda masuk ke kawasan Johor Bahru dan ternampak kereta Mercedes-Benz SLK terbuka bumbungnya dan pemandu melambai-lambai ketika memandu, berhati-hatilah kerana anda bertemu dengan ‘Mercedes Legend’ di kawasan tersebut.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber & video diambil dari The V0cket, Facebook Gerai Ikan Geng Sedili

Kredit: Mytv Viral