[VIDE̷O] Tul̷ar Meratapi Pem̷ergian Istri, Selep̷as 4 H̷ari Pak Nan Pula Dij̷emput Il̷ahi

Baru baru ini viraI seorang suami yang meratapi pemergian isteri tersayang akibat C0VlD-19, dalam video tersebut beliau hampir pngsan dipapah ahli keluarga sebaik melihat jnazah isteri di dalam van jnazah melalui kawasan rumah sebelum dikbumikan di tanah perkub0ran diuruskan oleh petugas pengkbumian jnazah C0VlD-19.

Melalui perk0ngsian yang tuIar dilaman sosial sebelum ini kisah di Terengganu yang mana seorang suami ayah kepada 5 anak meratapi pemergian isteri tersayang akibat C0VlD-19 setelah 4 hari dirawat di Hospital.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Namun setelah 5 hari pemergian isteri tersayang suami pula menyusul selepas dikatakan rebah dirumahnya, arwh Pok Nan sememangnya ada pnyakit jntung dan tiada kaitan dengan C0VlD-19.

Jumaat lepas isteri Pok Nan men!nggaI, hari ni dapat berita yang Pok Nan pula yang men!nggaI, 5 orang anak serta merta jadi yatim piatu.

Arwh Pok Nan sangat aktif dalam JPKK Tok Dir serta merupakan AJK Masjid Tok Dir, Semoga R0hnya dicucuri Rahmat. Al-Fatihah – Tok Dir

Assalamualaikum wbt, Siapa yg masih ingat video viraI seorang suami yg kehiIangan seorang isteri dan tidak dapat pegang jnazahnya buat kali terakhir tu, baru dapat mesej dari anak sedara.

Beliau yang mengkhabarkan bahawa abang yang baju merah (Pak Nan) dalam video tu (suami arwh) telah pun menghembuskan nafas terakhir petang tadi 5 hari selepas isteri beliau mengadap Ilahi dan men!nggaIkan 5 anak ada yang masih kecil.

Salam takziah kepada keluarga arwh, Al fatihah kepada pasangan arwh ini.

𝑨𝒍 𝒇𝒂𝒕𝒊𝒉𝒂𝒉…
بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِِ ۞
اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِالرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ ۞
اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن.

S𝒆𝒎𝒐𝒈𝒂 𝒓𝒐𝒉 a𝒓𝒘𝒉 𝒅𝒊𝒕𝒆𝒎𝒑𝒂𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒅𝒊 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒈² 𝒚𝒈 𝒃𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒓𝒂𝒎𝒂𝒍 𝒔𝒐𝒍𝒆𝒉. – Mekk Nieyy.

Yang pasti arwh Pok Nan terlalu kasihkan arwh isterinya mungkin dia terasa amat kehiIangan isteri tersayang kini dia juga menyusul temani isteri di sana.

Semoga anak anak tabah kehiIangan ibu sebelum ini dan ayahnya pula kini moga r0h kedua duanya tenang di sana yang maha esa lebih sayangkan kedua keduanya. Al fatihah.

“Allahuakbar.. baru je semalam tengok videonya di tik tok sampai pengsan meratapi pemergian bidadari syurganya..Tak sangka.. brader ni pergi selang 4 hari berikutnya..innalillahiwainnailaihirojiun..
Salam takziah buat seluruh ahli keluarganya” – Iman

“ayah saya juga men!nggaI dunia selepas 16 hari mak men!nggaI dunia…keduanya men!nggaI atas asbab C0VID…sak!tnya kehilangan insan2 terpenting dan tersayang dlm hidup hanya Allah sahaja yg tau…apatah lg bile keduanya dijemput dalam masa yg singkat” – Yana

“Kami 4 beradik pn dh merasai semua ni pda 27/8 yg lalu..lebih sayu x dpat iring jnazah arwah mak sbb kami semua kena kuarantin..Allahu Akbar..Alhamdulillah..kami 4 beradik mmg negatif & abes kuarantin pda 4/9 yg lalu..” – Yuhanis

“C0VID is real… Bila kedai2 makan dah start dine in, pelancongan dah start buka.. Ermm… Seram semua ada.. Yg pernah lalui, n rasai je tau rasa dia mcm mana… Jgn la suka sgt bila dah boleh jalan2 ye..” – Nor Eisya

VIDEO: klik disini jika tiada dibawah

SUmber Asal: KL Viral, | TikTok Hidayah | Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini