[VIDE̷O] Suami Terk̷ejut Tengok Aksi Ist̷eri Pakai Tud̷ung Sambil Ir̷on

Kaum wanita kadangkala memang terkenal dengan perangai ‘pelik-pelik’ dan luar biasa daripada mereka.

Bukan apa, ada kalanya perangai mereka memang tidak dapat dijangka dan tidak akan pernah terfikir mereka akan lakukan sedemikian. Bagi mereka yang sudah berkahwin, anda pasti pernah mengalaminya betul tak?

Samalah seperti perk0ngsian dari portal SAYS, video yang tuIar di TikTok ini apabila seorang suami terkej0t melihat aksi isterinya yang memakai tudung sambil menggosoknya telah menarik perhatian ramai.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Isteri selamba pakai tudung sambil gosok dengan iron

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang lelaki berk0ngsi situasi mengej0tkan ketika dia bersama dengan isterinya di rumah.

Difahamkan mereka berdua ingin keluar ke tempat yang tidak diketahui. Dia kemudian terkej0t apabila melihat si isteri dengan selambanya menggosok tudung yang sedang dipakainya.

Situasi itu membuatkan si suami menyifatkan isterinya itu seorang yang ‘pelik’ kerana sanggup melakukan perkara sebegitu.

Ni normal ye, belum tunjuk skill jahit butang baju kat baju yang dia tengah pakai” – Warganet

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata warganet turut merasa terhibur melihat aksi isteri lelaki itu. Malah, ramai kaum wanita yang memberikan pandangan mereka mengenai hal tersebut.

Ketika ini, video berkenaan telah meraih 457.9K views, 31.2K likes dan 1497 sharess di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada warganet di TikTok:

VIDEO: Klik disini jika tiada dibawah

Perempuan apa je tak boleh buat, semua dia boleh.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

SUmber: SAYS, TikTok Via Mytv Viral