[VIDE̷O] Suami Saja Ug̷ut 10 Minit Tak Sampai P̷arking Kena Tingg̷al, Gel̷agat Isteri Pula T̷arik Tumpu̷an

Sebut saja shopping mall, ianya sudah tentu dapat mengukir senyuman di wajah para wanita. Walau sebesar mana pun shopping mall itu, kebiasaannya mereka tidak mengenal erti penat untuk singgah di setiap kedai walaupun sekadar mencuci mata.

Para suami pula semestinya perlu bersiap sedia melayan kerenah isteri dan menahan lenguh di kaki akibat terlalu lama berjalan.

Namun, lain pula perk0ngsian dari portal SAYS yang terjadi di dalam video viraI ini apabila seorang lelaki sengaja ‘mengug0t’ isterinya semasa berada di sebuah pusat beli-belah menarik perhatian ramai.

Saja ug0t konon 10 minit tak sampai parking kena tinggal

Menerusi perk0ngsian video daripada akaun @gianthighway, kelihatan dia dan isterinya sedang berada di pusat beli-belah di Nilai.

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Mungkin kerana terlalu lama menemani isteri, lelaki itu dengan sengaja meninggaIkan isterinya dan memberitahu jika dia lambat sampai di parking lot, dia akan ditinggalkan.

Oleh sebab risau ditinggalkan, wanita itu dilihat berlari dengan laju ke arah pintu keluar. Namun, dia secara tiba-tiba sp0ntan berhenti di sebuah kedai handbag untuk mencuci mata sebelum menyambung berlari.

“Lepas dia tau dia kena prank, eh dia sambung balik shopping!” katanya di kapsyen.

“Memang perangai perempuan semua sama eh, biarlah lambat macam mana pun kalau sale sempat lagi dia pause haha” – Warganet

Susulan tuIarnya video itu yang kini sudah mendapat 961.2K views, 73.4K likes dan 2.1K shares di TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat gelagat isteri lelaki tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

VIDEO: klik disini jika tiada dibawah

Keluar shopping atau window shopping pun salah satu cara bahagiakan isteri sebenarnya. Dapat jalan-jalan kejap pun dah happy.

Sumber Asal: SAYS, TikTok gianthighway

Kredit: Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini