[Vide̷o] Menang̷is pel̷uk anak, suami Sheila Rusly seb̷ak tk dapat teman anak n̷ikah

Selain dari pelakon kacak Remy Ishak dan pasangannya Ezza Yusof yang melangsungkan pernikahan pada hari semalam, seorang lagi pelakon, Elisya Sandha yang juga adik kepada dramatis terkenal, Fasha Sandha turut selamat bernikah.

Elisya yang bertemu jodoh dengan anak sulung kepada pasangan pengarah tersohor Malaysia iaitu Sheila Rusly dan Azman Yahya atau Jinggo terlihat ayu mengenakan sepersalinan busana putih sedondon dengan suaminya, Uzair Haqimy.

Pernikahan yang berjalan dengan lancar itu disulami sedikit momen seb4k apabila Jinggo memuat naik satu video di Instagram dengan memohon maaf kepada anak sulungnya apabila tidak dapat menemaninya ketika melafazkan akad.

“All the best , I so s0rry sebab tak dapat teman you macam datuk teman I nikah dengan mama you dulu…” katanya.

Video: klik disini jika tiada dibawah

Dalam posting tersebut Jinggo memohon maaf dan mendoakan agar anaknya menjadi seorang suami yang bertanggungjawab buat isteri tercinta.Dapat dilihat juga pengarah tersebut memeluk Uzair selepas selesai majlis pernikahan dan masing-masing menitiskan air mata.Sehubungan dengan itu, ramai yang mengakui seb4k melihat momen seorang ayah memelvk dan menasihati anak lelakinya yang telah pun bergelar suami kepada seorang wanita.

Mereja juga berharap agar perkahwinan pasangan ini terus berkekal sehingga ke jannah dan mendapat zuri4t yang soleh serta solehah…

Terdahulu, Elisya Sandha dan Uzair Haqimy telah melangsungkan pertunangan sekitar Februari tahun ini. Sepatutnya, mereka akan melangsungkan pernikahan pada Februarui tahun hadapan namun mempercepatkan majlis kerana blmbang peningkatan p4ndemlk.

Pelakon cantik itu telah menerima wang hantaran sebanyak Rm22,2222 daripada pihak lelaki dan masing-masing hanya mempunyai tempoh 2 minggu sahaja untuk membuat persiapan setelah mendapat tarikh pernikahan tempoh hari.

Sumber : ohmymedia Via dedah.co

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini