[VIDE̷O] “Cuci Sekali H̷ati Yang Hit̷am Tu” – Gel̷agat Pemuda Ini Buat Ramai Tak Kering Gusi

Nampaknya sekarang trend membuat content yang lawak menjadi salah satu idea untuk membuat orang bergelak ketawa.

Setiap video yang dimuatnaik di media sosial membuatkan setiap pengguna di aplikasi berbeza suka akan content tersebut.

Terkini, video sebuah video yang telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di aplikasi Tik Tok yang menggunakan nama @winson. Video tersebut memaparkan tentang seorang lelaki yang ingin membasuh motosikal di tempat membasuh kereta.

Apa yang menarik perhatian tentang video tersebut adalah bukan sahaja motosikal sahaja yang dimandikan tetapi tuan punya motorsikal pun dimandikan sekali.

Video: klik disini jika tiada dibawah

Mungkin pemilik motorsikal tersebut lupa mandi pagi tadi dan teringin mandi bersama motorsikalnya la kot. Hihihi.

video tersebut meraih beribu tontonan dan beratus komen yang masing2 memberikan komen2 yang lawak.

Komen Netlzen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber : Tiktok Via dedah.co