[VIDE̷O] Al̷ami Semp̷ut Dan ̷Oksigen Rend̷ah, Aishah Pos̷itif C̷OVID-19

Penyanyi Aishah mengesahkan dirinya telah dijngkiti C0VID-19 setelah mengalami gejaIa demam panas dan semput, baru-baru ini.

Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin, 56, turut berk0ngsikan perkara tersebut di Instagram di mana dia turut memaparkan dirinya sedang melakukan ujian calitan di kediamannya.

Penyanyi lagu Janji Manismu ini cuba dihubungi media namun gagal dan Aishah hanya mengirimkan pesanan WhatsApp berikutan keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan.

“Saya tidak larat untuk jawab telefon. Sekarang, saya sedang tunggu doktor datang untuk membuat penilaian sama ada saya boleh kuarantin di rumah atau perlu dirawat di pusat kuarantin.” tulisnya

Tambahnya, ketika pemeriksaan kesihatan dilakukan, Aishah memaklumkan bahawa kadar oksigen tubuh badannya rendah memandangkan dia juga mempunyai pnyakit asma sebelum ini.

VIDEO INSTAGRAM:

Dalam pada itu, penyanyi ini juga memberitahu bahawa suaminya disahkan negatif manakala kedua anaknya, Armand Azhari, 28, dan Azhad Ahlami, 23 masih menunggu keputusan ujian calitan.

Aishah turut memoh0n doa daripada para peminat di luar sana agar dia kembali pulih dan cepat sembuh seperti kebiasaannya.

Apapun didoakan moga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh.

Sumber Asal: BeautifuInara, Instagram Aishah Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini