[VIDE̷O] Aks̷i Peng̷antin Lelaki H̷ampir Terj̷atuh, Angkat Bunga Hantar̷an RM20K T̷arik Perh̷atian Warg̷anet

Umum mengetahui, pada zaman kini money bouquet sudah menjadi satu ‘trend’.

Apatah lagi ianya mempunyai bermacam-macam bentuk, saiz dan warna yang membuatkan penerima ‘cair’ apabila mendapatnya.

Selalu kita lihat, money bouquet selalu digunakan sebagai hadiah untuk kej0tan seperti hari ulang tahun, hari anniversary dan banyak lagi namun siapa sangka, ianya juga boleh dibuat untuk hantaran.

Sangatlah rare dan unik, namun inilah yang dilakukan oleh seorang pemuda sewaktu hari pernikahannya.

Menerusi video tersebut, dapat kita lihat effort sang suami untuk membuat kej0tan pada isteri tercinta dan difahamkan jambangan duit bunga yang begitu besar itu bernilai RM 20 Ribu! bukan biasa-biasa!

BOLEH TONTON VIDEO DI BAWAH

Pengantin lelaki yang juga mesra disapa Amirul ini juga dilihat cuba mengeluarkan jambangan bunga duit gergasi itu darpada kereta sambil dirakam oleh juru gambar untuk dijadikan kenangan.

Bagaimanapun, oleh kerana jambangan bunga duit gergasi itu terlalu besar dan berat, Amirul nyaris tersungk0r namun dapat mengawal semula langkah kakinya.

Apa yang lebih membuatkan warganet terhibur adalah gelagat isteri sewaktu menerima jambangan bunga duit tersebut.

Sambil diiringi beberapa orang bridesmaids, kedua-dua pengantin nyata mencuit hati ramai apabila buat aksi berebut jambangan duit bunga gergasi itu.

Ketika ini, video tersebut telah meraih 5.1M tont0nan, 193.2K tanda suka, 2343 komen dan 6799 perk0ngsian di laman TikTok.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet kagum melihat jambangan bunga yang besar dan cantik itu. Dalam masa yang sama, selian memuji effort lelaki tersebut, warganet juga menarik nafas lega apabila pengantin lelaki dapat mengawal pergerakkan dan tidak terjat0h.

Berikut merupakan komen daripada warganet:

VIDEO:

Sumber & video dipetik dari Yoy Network, TikTok | Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini