[V̷ideo] Lelak̷i Ini R̷akam Shuib Dat̷ang Ppv Amb̷il V̷aks̷in Tapi Bila Net̷izen L̷ihat V̷ideo Ini Yang Mereka N̷ampak Ses̷uatu

Seminggu sudah pemerglan isteri Shuib, Allahyrham Siti Sarah Raisuddin. Kehilngan arwh memang memberi impk yang besar kepada industri kerana kehilngan penyanyi yang amat berbakat.

Kehilangan arwh juga telah membuat ramai menltis air mata. Kebaikkan arwh banyak didedahkan dan ada yang Shuib sendiri tidak tahu.

Shuib nasihat jangan abai pengambilan vaksln

Sebelum ini Shuib Sepahtu menasihatkan rkyat Malaysia tidak mengambil mudah mengenai suntlkan vaksln.

Katanya, apa yang dilaluinya membuktikan C0VlD-19 sangat berbhaya. Vlrus itu meragvt nywa arwh isteri dan pembantu rumahnya yang menghembvskan nfas terakhir kira-kira dua mnggu lalu.

Shuib mendedahkan, dirinya sekeluarga dijangklti C0VlD-19 daripada pembntu rumah.

“Kami dijangkpti menerusi pembntu rumah. Nak jadikan jalan cerita, pembntu rumah turun ke bawah rumah untuk membvang smpah.

“Secara kebetulan, bertemu kawan, bersalam dan seterusnya, dijangklti C0VlD-19. Kemudiannya, kami sekeluarga pula dijangklti wbak ini. ‘C0VlD-19 is real’,” katanya.

Video Shuib Ambil Vaksln, Netlzen Nampak Ini

Satu video telah menjadi tul4r di Tikt0k dimana seorang individu ini mengambil video Shuib Sepahtu hadir di PPV Stadium Bukit Jalil baru baru ini untuk mengambil vaksln.

Netizen lihat Shuib seperti tidak bermaya dan kelihatan sangat sangat letih. Kelihatan selepas dktor di PPV memberi vaksln, Shuib hanya tnduk ucap terima kasih dan berlalu pergi.

Video: klik disini jiga tiada dibawah

Sumber Video: Tiktok JBon

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini