Jualan naik mend4dak, Ustaz Ebit Lew cari 100 tukang jahit untuk penuhi permintaan pelanggan

Baru-baru ini kec0h apabila adik kepada pembekal tekstil terkenal di Malaysia telah mengeluarkan kenyataan yang berbaur perkauman sehingga menyebabkan ramai netlzen yang m4rah.

Walaupun pemilik jenama itu sudah pun memohon maaf tetapi netizen sebulat suara ingin memb0ikot pembekal tersebut dan mahu mencari pakaian daripada jenama lain pula.

Disebabkan itu, terdapat seorang individu yang telah memuat naik satu posting di laman Facebook dan meminta orang ramai supaya menyokong perniagaan pakaian Ustaz Ebit Liew yang terkenal kerana sering membantu orang susah.

Mungkin kerana cadangan itu, netlzen nampaknya telah berpusu-pusu dan membeli-belah di Elew’s Design sehingga menyebabkan stok pakaian yang ada habis licln disapu.

Sokongan member4ngsangkan itu membuatkan pendakwah terkenal itu terpaksa memuat satu entri di laman Facebook bagi mencari 100 tukang jahit tambahan bagi memenuhi semua permintaan pelanggan yang naik dengan mend4dak.

Dikhabarkan buat masa ini, cara pembelian di butik tersebut hanya boleh dilakukan menerusi atas talian kerana premisnya ditutup buat seketika waktu. Netizen yang mahu membeli-belah boleh terus ke pautan yang disediakan di laman Instagram pendakwah tersebut.

Nampaknya rezeki Ustaz Ebit Liew tak putus langsung sepanjang bulan Ramadan ini dan diharapkan segala usaha murninya berjalan dengan lancar dan mudah.

Sumber: Beautifulnara

Via trendinggiler

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini