[VIDEO] Ustaz̷ah “Tersek̷at” Saat Berd̷oa Di IG Live, Re̷aksi Mel̷atah Wanita Ini C̷uit Perh̷atian Ramai

Pnyakit melatah sememangnya tidak boleh dielakkan, kadang kala ia terjadi dalam situasi yang tidak dijangka termasuklah ketika kita berdepan dalam situasi yang serius.

Baru-baru ini, reaksi seorang wanita yang muncul di Instagram live pelakon Zahiril Adzim dan Shera Ayob menarik perhatian ramai. Situasi tersebut berlaku ketika mereka menyertai satu ceramah agama secara maya.

Difahamkan, Instagram Live itu turut dihadiri oleh jemputan istimewa iaitu Ustazah Asni Mansor yang dilihat menitipkan bacaan doa ketika rakaman tersebut berlangsung.

Namun, reaksi salah seorang tetamu wanita dalam video tersebut yang secara sp0ntan melatah membuatkan ramai yang geli hati.

Dalam video berkenaan dapat dilihat Ustazah Asni mengiringi bacaan doa dengan dengan Iancar sehingga sambungan internetnya mengalami masalah, membuatkan live itu terhenti seketika.

Reaksi sp0ntan daripada wanita terbabit yang tidak dapat mengawal pnyakit melatah menimbulkan geli hati pen0nton. Malah, dapat dilihat pasangan selebriti Syera Ayob dan Zahiril Adzim juga cuba mengawal tawa mereka.

Video tersebut kini menerima jutaan tont0nan di laman Twitter dan rata-ratanya geli hati melihat reaksi wanita tersebut.

Sumber Asal: Xtra, Twitter @iamajayrahman

Kredit: Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini