Tiga Suku Kekuatan Ada Dalam Diri & Jiwa Suami Adalah Kerana Isteri.” Mustapha Kamal Akui Kejayaannya Berkat Sokongan Isteri

“Lelaki yang hebat bukan yang dapat mengahwini perempuan solehah , tapi lelaki yang mengahwini wanita biasa dan berjaya bimbingnya menjadi perempuan solehah ” .

Itu antara kata-kata pelakon Vila ghazara yang baru menerima anugerah darjat kebesaran Ahli Setia Mahkota Kelantan (Al-Ibrahimi V) membawa gelaran Datuk Paduka.

Pelakon Datuk Paduka Mustapha Kamal menganggap kejayaan yang diperolehinya selama ini adalah kerana sokongan daripada isterinya, Datin Sri Susan Manen.

Salam …

Kejayaan seorang suami adalah kerana sokongan dorongan dan dokongan seorang isteri .. tiga suku kekuatan yang ada dalam diri dan dijiwa suami adalah kerana isteri ..

Peranan isteri paling penting utk kejayaan suami dan keluarga … berkat kesabaran dan kesungguhan usaha , In sya Allah … dia maha penyayang .

*Abg Mus sedang mencari kejayaan itu dunia akhirat *

PERMUDAHKANLAH YA ALLAH

JANGAN PERSULITKAN

SUDAHI DENGAN KEBAIKAN .

aamiinn……….

Perkongsian tersebut dimuat naik menerusi laman facebooknya. Rata-rata netizen mengucapkan tahniah dia atas penganugerahan yang diterima pelakon ini.

Isnin lalu, Mustapha dikurniakan darjah kebesaran Ahli Setia Mahkota Kelantan yang membawa gelaran Datuk Paduka pada Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang dan Pingat Kebesaran Kelantan sempena Hari Keputeraan Sultan Muhammad V ke-50, di Istana Balai Besar, Kota Bharu.

Beliau kemudian nya memuat naik beberapa keping gambar sewaktu istiadat berlangsung bagi berkongsi kegembiraan tersebut dengan peminatnya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini