[VIDEO] Mengidam Tapi Tiada Dalam Menu, Lee Zii Jia Terkej0t Terima 3 Bungkus Nasi Lemak Daripada Peminat

Setibanya di Malaysia pada 2 Ogos lepas, atlet badminton negara, Lee Zii Jia menzahirkan rasa rindu mahu menikmati nasi lemak. Akan tetapi, hotel yang menjadi tempat kuarantinnya tidak menyediakan nasi lemak.

Lantaran itu, beliau berasa kecewa kerana nasi lemak tiada dalam menu pesanan dan memilih untuk memesan nasi kandar sebagai ganti. Perkara tersebut telah mendapat perhatian ramai dan segelintir warganet mahu menghantarkan nasi lemak kepada beliau.

Terbaharu, Lee Zii Jia telah berk0ngsi di Instastory dan TikTok miliknya semalam bahawa telah menerima 3 bungkus nasi lemak. Menurut beliau, dirinya tidak mengetahui siapa yang memesan nasi lemak itu.

VIDEO DI BAWAH

Malah, Lee Zii Jia turut pening mahu menghabiskan nasi lemak tersebut dan akan cuba sedaya upaya untuk menghabiskan ia bagi menghargai usaha pemberi nasi lemak itu.

Menjengah ke ruangan komen, dapat dilihat para warganet memuji Lee Zii Jia menghargai pemberi nasi lemak itu apabila mengatakan akan mencuba sehabis baik menghabiskannya.

VIDEO: Klik disini

Malah, rata-rata warganet turut berasa terhibur dengan tingkah laku Lee Zii Jia. Pasti lepas ini ramai yang mahu belajar masak nasi lemak untuk berikan padanya.

Sumber: V0cket Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini