Tanpa Disangka-Sangka Dihadiahkan Seorang Adik – HiIang Gelaran Anak Tµnggal, Tiba-Tiba Dapat Adik Baru

Walaupun sering melekat dengan stereotaip manja, namun itulah kebahagiaan diraih setiap anak tunggal. Bukan saja terima kasih sayang tidak berbelah bahagi daripada ibu ayah, malah tidak perlu bersaing dengan siapa-siapa pun untuk dapatkan perhatian mereka.

TONTON RAKAMAN VIDEO DIBAWAH SEKALI

Lazimnya apabila umur sudah masuk angka 20-an, seseorang anak tunggal pasti dah terbiasa tinggal rapat dengan kedua-dua orang tua.

Namun lain pula kisah hidup gadis bernama Amiera Fazlyatun Nadya ini, yang tanpa disangka-sangka dihadiahkan seorang adik baru oleh ibunya hujung tahun lepas.

KENAPA LAH KAU NI ADEK KELUAR LAMBAT SANGAT

Menerusi klip video dikongsinya, gelaran anak tunggal gadis berkenaan automatik ‘dirampas’ susulan dapat adik kandung baru yang berjarak 21 tahun daripada usianya. Meskipun ‘lambat keluar’, namun Amiera tetap menguruskan bayi itu dengan penuh kasih sayang.

ketika bertandang ke sebuah majlis perkahwinan baru-baru ini. Secara keseluruhan, rakaman tersebut meraih lebih 500 ribu jumlah views setakat ini di aplikasi TikTok.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen juga akui tidak menyangka bahawa dia mendapat seorang lagi adik pada jarak usia sedemikian.

Selain tumpang gembira rezeki bertambahnya ahli keluarga, mereka turut berseloroh bahawa gadis ini nampak seperti ‘ibu muda’ ketika mengendong adiknya.

SERIUSLAH,, JAUH SANGAT JARAK UMUR.. BILA KELUAR MESTI ORANG INGAT ANAK DIA

KOMEN NETIZEN :

RAKAMAN VIDEO :

Video Klik Disini

Kredit : TikTok amierahadid_

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini