“Tak Namp̷ak Bila Tutup M̷ata” -G̷adis Buat Nenek R̷isau Bila Mengadu Kena Pergi Hospit̷al Sebab Peny̷akit Ini..

Tidak ramai yang berpeluang untuk beramah mesra dan berbaik2 dengan datuk dan neneknya. Jika ada, insan itu memang bertuah.

Selalunya tidak ramai yang berpeluang kerana mungkin berjauhan atau mungkin nenek dan datuk sudah men1nggal dunia.

Kini, viral sebuah video di aplikasi Tik Tok yang dikenali sebagai @hnnahzqh, beliau memuatnaik gurauan beliau dengan neneknya membuatkan ramai yang cemburu melihat hubungan yang sangat baik nenek dan cucunya itu.

Video tersebut telah mendapat beribu tontonan dan juga komen daripada netizen yang rata2 memuji keakraban mereka berdua.

Video:

@hnnahzqh

Telling nenek i need to go to the hospital ninonninonino 🚑 🏥 #tiktoksg #fypシ #conventionalmalay #sg #nenek #sayang #grandma

♬ original sound – hnnahzqh – hnnahzqh

Dia bergurau dengan neneknya mengenai dia yang harus ke hospital untuk mendapatkan raw4tan tetapi yang lawaknya si nenek tidak paham bahawa itu adalah gurauan.

Keakraban mereka berdua itu jelas menunjukkan bahawa dia memang cucu kesayangan neneknya. Lawak je kan sebab nenek pun selamba je tutup mata. Comel nenek dia.Hihihi

Komen Netizen:

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber : Tiktok via mediamalaysia