“T0l0nglah Kami” Slps 3 Hari Anak² Kecil ini Tidak Makan, Akhirnya ini Tlndakkan Ibu Mereka Und4ng Seb4k

Ramai yang masih tertanya-tanya, bila agaknya Malaysia akan berjaya keluar daripada kemelvt pandemlk C0VlD-19.

Apa yang jelas adalah kita masih belum menang.

Bagi banyak pihak, cahaya yang pada awalnya kelihatan kini semakin malap apabila bilangan k3s harian tiada tanda akan surut dengan ketara.

Dalam kegelisahan menghadapi segala prosedur 0perasi standard (S0P) dan norma baharu, segelintir rkyat Malaysia terpksa hidup dalam serba sederhana.

Malah ada juga ibarat k4is pagi makan pagi, k4is petang makan petang.

Bagaimanapun bak kata pep4tah Melayu, berat sama dipikvl, rlngan sama dijlnjing.

Imi apabila terdapat banyak pihak dan individu yang sering menghvlurkan bntuan kepada golongan yang memerlukan ini.

Ini lah yang berlaku kepada senuah keluarga ini. Ibu ini sudah tidak tahu apa yang ingin dilakukan, hingga terpksa melakukan cara ini untuk meneruskan kehidupan.

Assalamualaikum kepada hamba-hamba Allah. Saya disini ingin la meminta pertolongan makanan seperti beras dan susu.

Anak-anak saya sudah menahan lapar dari smlm sampai la anak saya satu orang itu memvngut biskut dalam air masin.

Ini di sebab kan terlalu lapar sudah dan itu la yang dikongsikan tiga adik beradik sebungkus beskut.

Tolong la hamba-hamba Allah, saya mohon beri la kami sedikit makanan walaupun beras sahaja asal ada untuk di isi perut anak² saya.
kini sayaerpaksa memehon di dalamSaya ini hanya seorang ibu tvnggal kepada anak-anak saya tiga orang.

Saya sudah lama bercer4i dengan suami saya hanya saya seorang saja yang menanggung anak² saya.

Dan kini saya terpaksa memohon di dalam FB ini kerana saya sudah tak tahu mau buat apa lagi.

Sebab pkp ni saya tak boleh bekerja lagi, semoga ada yang sudi membntu saya dan anak anak saya walaupun dari segi makanan sahaja.

Dan mengharap sangat pertolongan dari hambah Allah, semoga la ada yang sudi menol0ng anak anak saya.

Yang ingin membntu, sila hubungi no di bawah sekali. Semoga rezeki anda dipermudahkan

Mana pergi semua wakil rkyat?

Jangan malv klbarkan bend3ra

Semoga semua urusan dipermudahkan

Yang sudi bantu, sila hubungi no di bawah ini

No hp 01125377619 alamat kg Sandakan jalan taman harmoni sekian terima kasi. – luahan Ibu Tnggal 3 Anak Info yang diberi :

Contact – 01125377619

UPDATE INFO Alamat –

Tadi Call dia tanya alamat lengkap :

Kg Mangkalinau Batu 3, Jln Bomba Sedco, 90000,Sandakan Sabah

Jenis Bantuan diperlukan – Bekalan Makanan Kepada Yang kata sc4mmer tu :

1. Kalau betul dia nak sc4m dia akan bagi no akaun saja

2. Dia hanya mintak bntuan makanan

3. Contact dan alamat saja diberi

4. Call dulu untuk kepastian

5. Kalau was-was tak payah bagi apa-apa jimat duit korang MINTA KAWAN2 YANG BACA ARTIKEL NI SHARE BANYAK2 SUPAYA NASIB IBU TVNGGAL ANAK 3 NI TERBELA

Sumber : Facebook Group Sandakankini via Asaskehidupan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini