Kis̷ah Seorang Suami T̷unaikan H̷ajat Isteri, Suami Bel̷anja Pekerj̷a J&T Kongsi Rezek̷i-Ikuti Kis̷ah Ini

Setiap orang mengimpikan rezeki yang melimpah ruah. Ia satu nikmat yang harus disyukuri dan boleh dik0ngsi dengan orang ramai agar kehidupan terus diberkati Allah SWT. Bersedekah merupakan pembuka jalan pintu rezeki.

Begitulah perk0ngsian seorang pengguna TikTok bernama Leyna Aziz ini yang berk0ngsi rezeki bersama kakitangan sebuah syarikat penghantaran barang J&T Express.

Semoga murah rezeki saya

Video berdurasi 52 saat itu memperlihatkan Azlina berada di sebuah restoran makanan segera KFC bersama suaminya dan meminta untuk membeli dalam kuantiti banyak agar dapat berk0ngsi rezeki dengan orang ramai.

Kelihatan di dalam video itu, suaminya menjengah masuk ke dalam syarikat penghantaran barang untuk memberi beberapa bungkusan makanan yang dibeli itu.

Dia yang menunggu di dalam kereta diberitahu suaminya bahawa kakitangan syarikat tersebut kelihatan gembira selain berterima kasih serta mendoakan agar mereka berdua sentiasa dimurahkan rezeki.

Alhamdulillah, moga murah rezeki

Perk0ngsian tersebut dibanjiri komen warganet yang mendoakan agar wanita berkenaan diberikan rezeki melimpah ruah selain turut terharu dengan tindakan murninya itu.

Menangis tengok ‘content’ ni

Banyak bersedekah, Allah berkati

Video Klik Disini

Semakin ramai orang baik-baik sekarang. Semoga sentiasa diberkati Allah dan dipermudahkan urusan hidup bersama suami. Amin. – Sumber & video dipetik dari 0hmymedia, TikTok Leyna Aziz

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu. . insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini