Suami Yg Tak Suka Kucing Berakhir Jadi ‘GF’, Gelagat K0ngsi Makan Cuit Hati Rmai Wanita. [Vide0]

Sememangnya ada yang terlalu suka dengan haiwan comel ini namun tidak dinaflkan ada juga yang sebaliknya kerana tidak semua mempunyai kegemaran yang sama.

Sepertimana yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok ini pula apabila menceritakan tentang kisah suami yang tidak suka dengan kucing pada awalnya namun nampaknya berakhir sebaliknya pula.

Tentu sahaja perkongsian ini mendapat perhatian wargamaya kerana kucing bernama Mawar ini dilihat begitu mesra dengan suami kepada pengguna TikTok atas nama Ainmok_Ar.

Ujar dia bahawa suaminya ini bukanlah tidak suka dengan kucing namun hanya biasa-biasa sahaja apabila dengan si comel itu dan berbeza pula dengannya.

Namun ternyata selepas beberapa tahun, lelaki yang dikahwininya itu tidak disedari bahawa si comel bernama Mawar dijaga dengan begitu baik sehingga menjadi girlfriend buat suaminya itu.

@mokthecat

Suami tak suka kucing? dulu.. sekarang dah ada gelpren..🤭 #wifeabgkilang #catsoftiktok #kucingmalaysia #marriedcouple #marriedlifehumor

♬ Mabuk Lagi (Remix) – syhhafiq

Biarpun begitu, lebih mengejvtkan buat wargamaya yang melihat ruangan komen perkongsian tentang suaminya bersama si comel itu rupa-rupanya ramai para wanita mengalami yang sama. Siapa sahaja yang tidak cair dengan kecomelan haiwan ini.

SUmber hcl

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini