Suami Asyik Kata Ti̷ada Duit Bila Di Tanya, Tapi Ini Pula Yang Jadi Bila Kucing K̷antoikan..

Kata orang suami isteri tak seharusnya berahsia kan? Tapi, seorang lelaki baru-baru kant0i dengan isteri dia lepas rahsia dia selama ni terb0ngkar.

Menurut WORLD OF BUZZ, seorang wanita berkongsikan kisah tentang kucing dia yang tanpa sengaja dah memb0ngkar rahsia suami dia. Kata Bow Kanuengnuch, dia telah menemui satu kotak yang penuh dengan duit dalam rumah dia.

Kotak itu sebenarnya adalah milik suami B0w yang selama ini merahsiakan duit simpanan tu daripada dia. Ramai netizen rasa cerita yang dikongsi Bow ni kelakar dan mereka tak dapat bayangkan reaksi suami dia bila dapat tahu dah kantoi.

KUCING SAYA L0MPAT DEKAT BAHAGIAN ATAS KABINET DAN TOLAK KOTAK YANG SUAMI SAYA SOROKKAN DI SITU.

Bila kotak dah jatuh habis terbuka dan berterabur semua duit dalam tu. Masa tu, barulah Bow dapat tahu pasal rahsia suami dia. Menurutnya, sebelum ni bila dia minta dekat suami duit untuk perbelanjaan rumah, suami dia akan cakap dia tak ada cash.

Lepas dia kira kesemuanya, kotak tu mengandungi duit berjumlah 2,000 Baht (RM272). Netizen rata-rata sempat melawak cakap that lepas ni dorang pun nak bela kucing dekat rumah, so mana tahu ada rahsia pasangan dorang yang akan terbongkar! Hehe.

Sumber L0bak Merah

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini