“Setiap Hari Kak Jahidah Menitlskan AlrM4ta…” – Svspek Dibenar lk4t Jamin, Adik lpar Luah Rasa Terkil4n

Umum sudah tahu Bulan lepas, kita semua dikejvtkan dengan inslden seorang isteri yang 4 minggu meng4ndung di Johor diʙᴇʟ4ꜱᴀʜ suaminya. Meskipun terpksa hidup meremp4t tumpang rumah kenalan di sekitar KL, namun 38 hari kemudian sspek akhirnya telah dicekvp oleh pihak berkuasa.

Mengakv tak bers4lah…bagi alasan tanggung 3 1steri lagi untuk kurangkan kadar jamlnan

Meskipun didkwa sengaja menyebabkan keced3raan serius terhadap Jahidah Nordin, bagaimanapun dia mengaku tidak bersaIah dalam perbicaraan yang berlangsung di Mahkmh Ssyen Johor Bahru siang tadi. Dalam pada itu, Rosmaini Abd. Raof turut merayv jamlnan dikurangkan dengan alasan masih menanggvng 7 anak dan 3 orang 1steri. Walaupun mendirikan rumah tangga selama 7 bulan, namun Jahidah merupakan 1steri keduanya.

Setiap hari kak Jahidah menitlskan alr m4ta…kau tetap dapat makan & jalan seperti biasa

Dalam pada itu, Fazariah Nordin akui terkil4n memandangkan setiap hari kakaknya akan menltiskan alr mata walaupun tidak mampu resp0n terhadap keluarganya. Justeru dia merasakan perkara itu tidak adi1 kerana lelaki terbabit masih boleh ke hulu-hilir, sedangkan Jahidah kini terlntar saja.

Walaupun kau tu ada banyak blni…manus1a jenls apa kau ni?

Fazariah Nordin juga luahkan ᴋᴇᴋᴇᴄ3ᴡᴀᴀɴ apabila sspek dibenarkan ikt jam1n, sedangkan dia tergmak mem1jak kakaknya sampai ᴄᴇᴅ3ʀᴀ tervk. Justeru wan1ta ini berharap agar kead1lan akhirnya berpihak kepada Jahidah suatu hari nanti.

Sumber: FB Fazariah Nordin & YovTvbe Berita Harian via kis4hdunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini