Terk̷andas sebab jalan tutup, abang p̷olis jadi her̷o t̷olong hantar pelaj̷ar r̷aih “puji̷an” dari w̷arganet

Waktu pagi adalah satu keadaan dimana ramai yang berkejaran untuk memulakan rutin harian. Namun, jika berIaku hal4ngan ataupun kekangan, pastinya akan mengvndang masaIah buat kita.

H̷al ini dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter dikenali sebagai aimadazfar apabila menceritakan perihal sepupunya yang mengal̷ami kesul!tan untuk menghadiri peper!ksaan apabila laluan yang biasa dilalui ditutup kerana terdapat sebuah lori kemal4ngan.

Abang p0lis hantar pergi ex̷am.

Walau bagaimanapun, bantuan daripada pihak p0lis sangat membantu apabila seorang daripada angg0ta tersebut sanggup memb0ncengkan dan menghantar sepupunya menghadiri peper!ksaaan walaupun telah tamat waktu bertugas.

Muat naik tersebut telah mendapat perhatian warganet dengan mendapat ratusan tanda suka dan perkongsian semula kurang daripada sejam.

Lori tanah kemal4ngan.

Tind4kan murni angg0ta p0lis itu bukan sahaja membolehkan sepupunya menghadiri peper!ksaan yang bermula pada jam 9 pagi, namun memberikan contoh terbaik kepada rakyat Malaysia.

Menurut sumber lagi, jalan yang mereka lalui telah ditutup susulan daripada terdapat lori tanah kemal4ngan sehingga menyeb̷abkan kenderaan lain terk̷andas.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: aimadazfar Via OMM.