Seb4k Teng0k Permlntaan Shulb Untuk Isterinya Slti Sarah Sebelvm Bacaan Yasin

Berkat doa orang ramai penyanyi Siti Sarah selamat melahirkan bayl lelaki secara pemb3dahan pada usia kandvngan lapan bulan kira-kira jam 4 petang Jumaat.

Suaminya, pelawak Shuib Sepahtu memaklumkan bayl lelaki itu berada dalam keadaan baik namun memerlukan alat bntuan pern4fasan.

Manakala, Sarah masih berada dalam krltlkal dan belum sedarkan diri.

“Alhamdulillah dalam jam 4 lebih baby berjaya dikeluarkan dan dalam keadaan baik tapi perlukan alat bntuan pernfasan kerana lahir pr4 m4tang.

“Cuma keadaan Sarah agak krltlkal. Saya sekeluarga mohon semua teruskan doa untuk Siti Sarah. Juga doakan sesiapa sahaja yang sedang bertarvng C0vld 19 dipermudahkan urusan,” ujarnya.

Perkongsian Shuib

Sarah dimasukkan ke Unlt Rwatan Rapl (lCU) pada pagi Jumaat selepas tahap 0kslgen dalam badan menurun dan terpksa ditidurkan.

Atas nasihat d0ktor, penyanyi berusia 37 tahun itu perlu menjalani pemb3dahan bagi mengeluarkan bayl dalam kandvngan yang kini mencec4h lapan bulan.

Dia dimasukkan ke h0spital berkenaan pada petang Rabu selepas mengal4mi batvk yang tervk dan kekurangan 0kslgen dalam badan aklbat jngktan C0vld19.

Pada Jumaat malam acara bacaan Yassin secara maya akan diadakan yang diketuai oleh Ustaz Haji Ahmad Salahuddin Harun dan turut di sertai Al Fadhil, Datuk Dr. Haji Mohd Fadzillah Kamsah dan rakan selebriti yang lain bagi mendoakan agar urusan Siti Sarah yang kini sedang bertarvng di unlt rwatan rapl (lCU) dipermudahkan.

Doa dan terus berdoa

Begitulah harapan pelawak Shuib Sepahtu agar isterinya Siti Sarah yang kini sedang bertarvng ny4wa kembali pulih.

Menurut Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, dia yakin isterinya kuat mengharungi dvgaan ini selepas ditidurkan sejak pagi Jumaat berikutan tahap 0kslgen yang rendah.

“InsyaAllah saya cukup yakin isteri saya kuat, saya cukup yakin dia akan balik ke rumah ni… anak-anak semua mendoakan dia.

Shuib berkata demikian sebelum majlis bacaan Yasin dan doa untuk Siti Sarah yang sedang bertarvng melwan C0vld 19 secara maya pada Jumaat malam.

Kredit : Mstar

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini