Syaiful Zero Luah Rindu Ken̷angan Bersama Arw̷ah B̷apa,“Saya Betul-Betul Rindu Peluk̷an Ayah…”Semoga Kuat

Zero merupakan kumpulan pelawak adik-beradik yang diangg0tai oleh Syaiful, Sharif dan Atu.

Syaiful sememangnya terkenal dengan sikap yang gemar mengusik dan sering membuatkan ramai orang ketawa. Namun begitu dinding em0si Syaiful akhirnya te.was apabila dia berk0ngsi coretan menyentuh hati mengenai perasaan rindunya terhadap arwh bapa kesayangan.

“Ayah saya betul-betul rindu ayah, saya betul-betul rindu pel0kan ayah… Semua kenangan semasa kita kerja ikan, terik panas kita tarik bakul ikan hujung ke hujung semua tu saya tidak boleh lupakan ayah.

“Banyak lagi ayah saya tidak boleh lupakan bersama ayah… Saya cuma beritahu dengan ayah saya betul-betul sayangkan ayah… Yaa Allah ampunkan lah segala d0sa ayah ku, tempat kan lah ayah ku dalam gol0ngan orang-orang yang beriman AL-FATIHAH…

“Aminnn Yaa Allah…,” demikianlah coret pelawak kumpulan Zero, Syaiful menerusi p0sting terbaharu di akaun Instagram miliknya yang menyatakan dia tidak dapat melupakan kenangan istimewa bersama bapanya.

Sementara itu menerusi ruangan komen, pengikutnya juga turut memberikan kata-kata semangat buat Syaiful selain turut menyedekahkan bacaan Al-Fatihah buat arwh bapanya.

“Jika rindu perbanyakkan doa dan sedekahkan ayat-ayat Al-Quran buat arwh… InshaAllah hati lebih tenang… Al-Fatihah buat arwh ayah, moga arwh ditempatkan bersama orang-orang yang beriman… Amin,” tulis maz2785.

“Al-Fatihah… Moga arwh ayahmu tenang di sana dik. Sis pun rindukan arwh abah dan emak sis juga suami dan ankku… Al-Fatihah buat mereka…,” komen haszue._.

–Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Syaiful Zero

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini