“Pohon D0akan Saya Kekal Berhijab, Kuat Semangat..” – Zizi Kirana

Penyanyi bersuara s3rak-s3rak basah, Zizi Kirana memohon doa orang ramai supaya dirinya kekal dengan penampil4n berhijab yang kini diperkatakan dalam kalangan netizen.

Menurut laporan Harian Metro, bagaimanapun Zizi atau nama sebenarnya Fazelah Mad Tahil tidak mahu berbicara l4njut mengenai imej terbarunya itu.

“Doakan saya. Mana tahu dengan doa anda semua, saya kekal dengan penampil4n begini.
“Mengenai pakai tudung, insya-Allah. Saya tidak boleh dan t4kut untuk bercakap apa-apa. Apa saya buat sekarang adalah terus berdoa dan mahu semua juga doakan saya.

“Bagi saya, doa adalah senj4ta paling kuat bagi kita orang Islam. Jadi, doakan saya. Ini saja saya m4mpu cakap,” katanya.

Penyanyi lagu Eh itu berkata, dia bersyukur apabila penampil4n m3nutup aur4t itu mendapat reaksi positif daripada ahli keluarga, peminat dan rakan-rakan yang mendoakan dirinya untuk terus istiqamah.

“Dalam kalangan keluarga pun mereka okay dan sentiasa memberikan sokongan. Apa yang baik daripada saya mereka okay. Begitu juga dengan rakan-rakan. Saya pun cakap perkara sama untuk terus mendoakan.
“Buat masa ini, saya tidak ber4ni nak cakap saya sudah pakai tudung. Jadi, sebaiknya saya mohon doa supaya saya kuat semangat,” ujarnya.

Terdahulu, penyanyi berusia 36 tahun itu sering t4mpil dengan imej s3ksi sehingga foto yang dimuat naik di media sosial dipenuhi komen berbaur luc4h daripada kaum lelaki.

View this post on Instagram

A post shared by KIRANA (@zizi_kirana)

KOMEN NETIZEN:

Terdahulu, penyanyi berusia 36 tahun itu sering tampil dengan imej seeksi sehingga foto yang dimuat naik di media sosial dipenuhi komen berbaur luc4h daripada kaum lelaki.

Sumber Asal: TTK Via MV

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini