‘Selamat TlnggaI Abang..’ PiIu, Zuraimi Dijmput lIahi Sendirian Terbarlng Di S0fa.

Tangkak : Seorang peskit C0VlD19 yang sedang menjalani kuarntin kendiri ditemukan mninggal dunia di kediamannya di Jalan Bayan, Kampung Kenangan Tun Syed Nasir, di sini, hari ini.

Apa yang menlmpa arwh Zuraimi mengundng kesedlhan pada insan yang mengenali dirinya,
Allahuakhbar, Allah Allah, Nape aku bgun tido je dapat berita mcmnie je.

Semalam bru cite2 dgn kawan kawan, Rlsau dia dok umah sowang2 takada yg jaga,Jap lg dpat berita mcmnie, Rakan seperju4ngan telah prgi, Al fatihah untk Zuraimi, Semoga arwh ditempatkan dikalangn owg2 briman -Wan Mohd Sufian Ghazali.

Ketua BaIai Bomba dan PenyeIamat Tangkak, Penolong Pengua.sa Bomba Rafiah Aziz berkata, pihaknya menerima panggilan kece.masan pada 11.48 pagi dan seramai 13 anggo.ta dikjarkan ke lokasi kejadian.

Beliau berkata, kematlan Zuraimi Abd Aziz, 51, disedari anak saudaranya apabila menemui mngsa tldak sedarkan diri ketika menghantar bekalan makanan.

Anak saudara mngsa berasa cur.iga kerana bekalan makanan yang dihantar sebelum ini beIum disen.tuh, dia menje.nguk dari tingkap dan mendapati bapa saudaranya itu dalam keadaan terba.ring tldak se.darkan diri atas sofa.

Anak saudaranya kemudian menghubungi pihak berkua.sa dan menyerahkan kunci kediaman kepada pihak bomba untuk melihat keadaan mngsa.

Pegawai pervbatan yang hadir mengesahkan mngsa mninggal dunia, Myat diserahkan kepada poIis untuk tindakan lanjut, katanya ketika dihubungi.

Salam tkziah. Al fatihah.

Sumber: hm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini