Perut Tiba – Tiba Membesar Tetapi Bukan HamiI, Rupanya Ini Yang Berlaku Mengejµtkan Ramai

Tidak mengandung tapi perut secara tiba-tiba membesar, itulah yang dialami oleh seorang pesakit Major Depressive Disorder with Pyschsosis and Borderline dikenali sebagai Elhaslina. Kisah ini telah dikongsi menerusi dua buah video yang dimuat naik di laman TikTok dan meraih perhatian wargamaya.

Menerusi video pendek yang dikongsi, wanita cekal ini menceritakan dia sama sekali tidak mengandung namun, perutnya dilihat semakin membesar. Wanita ini yakin ‘benda’ tersebut merupakan gangguan makhluk halus dan turut akui berasa sakit.

Perut besar sebab mengandµng tidak, gangguan makhluk halus ya. Pujuk hati mungkin ada sebab lain. Tapi memang yakin ini semua gangguan.

Ujar wanita ini, selepas pulang daripada mendapatkan perubatan Islam dia bertindak ke klinik bagi memeriksa keadaan rahimnya. Bagaimanapun, doktor menjelaskan rahimnya berada dalam keadaan yang normal.

El pun tak pasti busung (gembung perut kerana peny4kit ke tidak.

Walaupun diuji wanita ini akur dengan apa yang telah terjadi dan menjelaskan keadaannya semakin pulih. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat menitipkan doa buat wanita ini supaya terus cekal dan mendapatkan pertolongan daripada ‘pakar’.

El dah reda dan sekarang dah makin ok. Sebab tu El boleh share dekat sini.

Video penuh:

Semoga terus kuat

Terdahulu, wanita ini mengaku mempunyai seorang ‘rakan’ bernama Amanda (orang lain tak nampak) ketika menjalani penggambaran di set TV3 untuk rancangan Nona.

Sumber: Elhaslina

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini