Pertikai usaha baik yang dilakukan – ini respon padu dari pihak ZEE KITCHEN

Terdahulu pihak ZEE KITCHEN menyampaikan sumbangan ke tabung PALEST1N melalui Pejabat Adun Pulai Chondong dan diserahkan sendiri oleh Pengurus Operasi En. Azli Ahmad.

Sumbangan ini adalah hasil dari sokongan orang ramai membeli produk pes masakan jenama PEZY. PEZY merupakan satu jenama yang dikeluarkan oleh Syarikat Zee Kitchen yang merupakan syarikat pengeluar pes masakan no.1 di Malaysia.

Walau bagaimanapun, dalam usaha baik yang dilakukan, tetap ada yang tak puas hati dan mempertikai usaha seolah-olah menyindir tindakan pihak ZK. Tetapi komen itu di balas dengan penuh berhemah oleh pihak ZK HQ buat semua jadi terharu.

ini respon padu dari pihak ZEE KITCHEN

Macam-macam manusia zaman sekarang ni, bantu salah, tak bantu pun salah. Hati bila dah kotor, perlu dibersihkan dengan iman, bukan air.

Harap-harap lepas ni dah tak wujud lagi la komen-komen yang kurang sensitif ni.

SUmber: Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini