(Video) Pengantin Lelaki KeIihatan Pasrah SeIepas Isteri Lakukan Perkara Ini Selepas Bersanding

Tidak dapat dinafikan bahawa zaman sekarang, setiap perkara yang dilakukan pastinya jika boleh biarlah mendapat perhatian ramai.

Dalam satu perkongsian daripada laman Tribunnews, sebuah video viraI melibatkan sepasang suami isteri.

Dalam video pendek tersebut, terlihat suami kelihatan kaku dan kekok selain pasrah apabila melihat isteri sedang asyik merakam video tiktok.

Pengantin wanita berkenaan Mega Budi Hardiana, 24, dan suaminya Willy Saputra, 24 menjadi perhatian dan kini video tersebut sudah mengumpul 3.4 juta tontonan.

Menurut portal berita itu lagi, Mega sememangnya suka menari selain menyatakan bahawa TikTok juga mampu untuk menghilangkan tekanan.

Menurut Mega, dia memang gemar menari dan aktif menggunakan TikTok untuk menghilangkan tekanan.

“Saya memang suka menari, maIah daripada dahulu saya suka main TikTok. Aplikasi itu bukan saja menyeronokkan, namun membantu saya menghilangkan tekanan,” jelasnya.

Sementara itu, dia turut menjelaskan bahawa suaminya tidak terkejut dengan apa yang dilakukannya malah menyatakan diberi keizinan oleh ketua keluarganya itu – asalkan dirinya gembira. Okay.

“Suami izinkan kerana apa yang penting melihat saya gembira. Cuma, saya tidak bercadang merakam dan memuat naik video pada hari berkenaan”

Video:

“Tetapi saya melakukannya bagi memenuhi permintaan pengikut yang mahu melihat saya bergandingan dengan suami,” katanya lagi.

Begitulah teman-teman sekalian, apa pun dalam perkahwinan ini pastikan pasangan kita gembira. Beras kita beli.

Sumber Gulapop

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini