Pemuda PANlK Terkunci Dalam B4nk, Tapi Reaksi Kawannya Pula Jadi Perh4tian Ramai [VIDEO]

Seiring dengan arus semasa, sekarang ni kebanyakan urusan jual beli membolehkan kita untuk guna kad kredit atau pun dengan pembayaran e-waIIet saja supaya lebih senang untuk kita.

Namun masih ada juga urusan jual beli yang perlu kita gunakan secara tunai, jadinya kenalah juga kita untuk keluarkan duit bila perlu. Tapi korang pernah tak ada pengalaman peIik terjadi, masa nak keluarkan duit daripada bank macam kisah ni?

Ceritanya viral di media sos!al baru-baru ini, apabila video tentang seorarng pemuda ni dilihat terkunci dalam sebuah bank..

Menerusi perkongsian di laman TikT0k hafifhiqal, dia dan kawannya pergi ke sebuah bank untuk mengeluarkan duit dari mesin ATM.

Lalu dia dilihat menunggu di dalam kereta, sambil santai mendengar lagu manakala kawannya pergi keluarkan duit.

Menurutnya dia saja-saja nak rakam ketika lagu dengar lagu dalam kereta itu, tapi tak sangka dia boleh terakam m0men di mana kawannya tak sempat nak keluar dari b4nk tersebut dan terkunci di dalam.

Kawannya dilihat cuba menekan butang membuka pintu yang terdapat di dalam, namun tak berjaya. Walau bagaimanapun, rakannya dapat keluar beberapa minit kemudian.

Video:

“Santai dengar lagu, member dalam dah cem4s tu”

Namun apa yang menarik perhatian ramai, reaksi si perakam yang dilihat betul-betul santai walaupun rakannya tengah cem4s di dalam.

Dia juga sempat merakam perkara yang terjadi pada rakannya itu sampai lah pagar aut0matik itu tertutup habis.

Nasib baik brader tu steady je dapat keluar. Yang penting santai dulu b0s! hehe

sumber: Lm / ihangat Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini