Pemuda Kecewa Terima Ayam KFC Bersaiz Paket Sos CiIi, Luahan Lelaki Ini Raih Tumpuan Warganet [VIDEO]

KFC merupakan antara restoran makanan segera kegemaran ramai rakyat Malaysia disebabkan rasa ayam gorengnya yang enak. Adakah anda pernah menerima ayam KFC bersaiz kecil?

Terbaharu, perk0ngsian dari portal The V0cket sebuah video di TikTok syedot_asmr tuIar dimana beliau meluahkan rasa kecewanya apabila ayam KFC dibelinya bersaiz kecil. Dalam video tersebut, beliau membandingkan ayam diterimanya dengan paket sos cili yang disertakan dan melihat saiznya sama membuatkannya bertambah sedih.

Harga makanan di KFC yang dilihat sudah meningkat dan menerima ayam bersaiz kecil adalah sesuatu yang tidak boleh diterima. Video tersebut mendapat perhatian warganet dan rata-rata turut bersimpati dengan lelaki tersebut.

Malah, ada juga warganet turut bersetuju bahawa saiz ayam KFC kini sudah kecil berbanding sebelum ini dan masalah ini sebenarnya mengikut cawangan KFC tertentu. Ini kerana, ada sahaja cawangan KFC yang menjaga kualiti dan mengikut prosedur.

Video:

Bukan itu sahaja, segelintir warganet turut berk0ngsi pernah mengalami nasib yang sama dengan lelaki itu. Ketika ini, video tersebut sudah meraih 1.5 juta tontonan.

Sumber Asal: The V0cket, TikTok Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini