Pemuda kec3wa, teman wanita terg4mak camp4k teddy be4r selepas jumpa kek4sih baru [VIDEO]

Bagi pasangan bercinta, pemberian hadiah adalah sangat bermakna sebagai tanda penghargaan dan kenangan suka duka ketika bersama..

Namun apabila hubungan terput0s di tengah jalan, barang hadiah disifatkan perlu dilupakan dengan meIakukan pelbagai cara seperti membuang, memb4kar atau memberikan kepada pemilik asal..

Baru-baru ini, seorang pemuda kec3wa apabila seorang gadis dipercayai teman wanitanya memulangkan kembali anak patung teddy bear yang dihadiahkan selepas bertemu dengan kekasih lelaki baru.

Video:

Menerusi sebuah video tular di platf0rm TikT0k, gadis itu berada di luar kenderaan kekasih barunya sebelum didatangi pemuda tersebut di kawasan parkir kereta.

Kemudian, pemuda itu dilihat seolah-olah bertanya siapa gerangan lelaki di dalam kend3raan tersebut, namun gad!s itu terus bert!ndak mengeluarkan teddy bear dari kereta dan menc4mpakkan kepada kekasih lamanya.

“Sekarang dah tahu sebab apa kau pilih dia. P/s dia tak nak pun teddy bear tu, boyfriend (baru) dia dah belikan yang baru so yah,” tulis kapsyen video tersebut.

Selepas gadis tersebut dan kekasih barunya beredar, pemuda itu menunjukkan ekspresi sed!h sambil menges4t air mata dan membawa anak patung berkenaan masuk ke dalam rumah.

Video berdurasi 56 saat itu ditonton hampir 812,000 kali selain dihujani 8,174 komen netizen yang meluahkan reaksi masing-masing terhadap situ4si terbabit.

Kisah benar?

Keluar air mata jant4n!

Bercinta memang periit…

Perempuan tawar hati?

Baru pakai Honda, belum Ferrari lagi

Kesian juga tengok pemuda tu! Cerita betul atau ‘content’ semata-mata? Tetap ada pengajaran – hati manusia boleh berubah sekelip mata. Jadi berpada-padalah kalau sayang, jangan sampai hati mer4na.

Sumber: TikTok oppabearhq Via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini