P0lis Sedang Mencari Lelaki Curl Beras Dan 1 K0tak Susu Dekat Kedai Makan, Tiba Tiba Tuan Kedai Masuk Komen

KOTA TINGGI – Polis sedang meng.esan seorang lelaki yang dis.yaki menc.uri sekampit beras dan susu selepas memecah masuk sebuah kedai makan di Jalan Indah di sini awal pagi hari ini.

Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Hussin Zamora berkata, keja.dian berlaku kira-kira pukul 4.15 pagi dis.yaki dilakukan s.uspek yang menaiki motosikal.

Katanya, perlakuan j.ahat itu boleh menyebabkan s.uspek berdepan dengan h.ukuman pe.njara sehingga lima tahun jika dib.uktikan bers.alah.

“Pihak polis ada menerima la.poran dari m.angsa yang dibuat di Balai Polis Kota Tinggi bagaimanapun setakat ini belum ada ta.ngkapan dibuat.

“Si.asatan lanjut masih dilakukan termasuklah penelitian menerusi rakaman litar tertutup di mana setakat ini rakaman diperolehi tidak berapa jelas.

“Namun s.iasatan awal mendapati s.uspek melakukan kerja itu bersendirian dimana kehilangan hanya membabitkan sekampit beras 10 kilogram (kg) dan juga satu kotak susu,”katanya ketika dihubungi hari ini.

Difahamkan keja.dian berkenaan bukan pertama kali berlaku yang mana sebelum ini meli.batkan keh.ilangan tabung anak y.atim yang diletakkan di kedai makan terb.abit.

Terdahulu, tular di laman Facebook keja.dian c.uri yang berlaku di kedai makan berkenaan yang menampakkan rakaman seorang lelaki dipercayai s.uspek menaiki motosikal.

Wakil Tuan Kedai Tampil

Kredit : Kosmo

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat