(Video) Guna RESlT Sebab Nak Kenal Gadis, Netizen Mula MenyesaI & Akan Mula Baca Resit Lebih Teliti

Apabila membeli sesuatu barangan tidak kiralah di pasaraya atau kedai-kedai, pasti resit adalah perkara utama yang akan diambil kerana ia bukan sahaja memaparkan jumlah wang yang dikeluarkan.

Malah jika berlaku ker0sakan atau tersaIah menerima barang dengan resit, kita dapat menukar barangan tersebut jadi ia akan diteliti terlebih dahulu.

Namun begitu, selepas menonton satu hantaran vide0 oleh seorang gadis ini tentang resit yang diterimanya di sebuah kedai mengµndang netizen menyesaI kerana tidak teliti membaca resit.

Ini kerana bagi sesetengah orang yang sudah cukup yakin barang dibeli, resit akan terus dibu4ng namun bagi gadis berkenaan selepas meneliti resit barang dibelinya terdapat ayat minta untuk berkenalan dengan dirinya.

Mengakui pertama kali dapat versi dalam resit, netizen turut terhibur menyaksikan cara seorang lelaki yang ingin meng0rat gadis itu..

Menjengah ruangan k0men di hantaran vide0 itu, ribuan k0men diluahkan netizen sambil berseloroh dengan resit yang tidak dibaca dengan teliti sebelum ini.

“Aku check harga barang ja l0l. Mana perasan tulisan lain. Berapa ramai dah yang nak kenal dengan aku agaknya”

Sumber Hcl / ihangat

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini