“Nampak Sar̷at Tapi Tetap Ram̷ah,”-Neelofa Pergi Langkawi, Dipuji Pakai K̷asut Mur̷ah Dan Humble

Seronoknya tengok merpati dua sejoli ni jalan-jalan. Di Instagram, Neelofa ada berk0ngsi gambarnya bercuti dengan suami tercinta, Haris Ismail.

Cuba teka di mana? Ya Langkawi tapi kali ini tak dikcam sebab memang dah dibenarkan rentas negeri.

Nak dijadikan cerita ada seorang warganet, yang menggunakan nama Adrian di Facebook, mendkwa dia berada dalam satu penerbangan dengan mereka ke Langkawi.

Menurutnya, dia sangat kagum dengan pasangan ini sebab pakai kasut murah sahaja walaupun memiliki empayar perniagaan yang besar.

“Dorg pakai apa yg lebih praktikal, lebih comfort, bangga kejap sbb den pun pkai brand yg sama” ujarnya.

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa (@neelofa)

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Tambahnya lagi, dia juga menyaksikan Neelofa yang nampak sarat mengandung tetap ramah melayan peminat yang menyerbu nak ambil gambar.

“Nak sukses, selalu la menunduk ke bawah sbb mungkin dia sedar, kita tak selamanya di atas.”

Wah begitu. Ada sesiapa lagi nak cerita pengalaman berjumpa dengan Neelofa?

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: CARI, Instagram Neelofa

Kredit: Mytv Viral