Nak Tahu Perwatakan Gadi$ Melayu Mengikut Negeri?

Nak Tahu Perwatakan Gadi$ Melayu Mengikut Negeri? | Semalam waktu aku main scroll Facebook, aku jumpalah 1 status yang menarik. Status tu berkenaan perwatakan gadis melayu mengikut negeri.

Aku baca status tu dan agak menarik dan juga ada sikit-sikit betulnya. Jadi aku ambil keputusan untuk kongsikan dalam blog. Sebelum korang baca jangan percaya semua, tak semua wanita macam yang diceritakan ada juga yang ok.

Kuala Lumpur 1. Palsu sebab bertepek make up, perangai moden

Perak 2. Ramai yang berkulit hitam manis, bercakap agak riak

Negeri Sembilan 3. Raut wajah kasar, kalau cantik pun biasa-biasa sahaja, watak pelbagai

Melaka 4. Rupa paras biasa sahaja, agak keras hati, mulut agak celupar

Pahang 5. Ramai yang cantik manis tetapi agak sombong, susah untuk mesra

Johor 6. Paling tak cantik sebab mata sepet tetapi berfikiran terbuka

Kelantan 7. Paling cantik tetapi kuat perkauman

Terengganu 8. Cantik, kurang sedikit dari gadis Kelantan

Utara 9. Agak kasar dalam nada pertuturan dan gurauan tetapi mudah mesra

Aku tak cakap apa yang aku jumpa ni 100 peratus betul. Pada aku cantik tu subjektif. Tak semua gadis Kelantan cantik dan tak semua gadis Johor tu tak cantik. Allah Maha Adil.

jika anda sudi Jom bersama, sertai kumpulan ini … Khas untuk kami berkongsi menu puasa untuk semua orang … InshaAllah ia berguna di sana … TQ
Putra Sertailah -> Klik Di Sini

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat