Nadir Al Nuri Dedahkan Dimana Rumah Dia Sebenarnya Dan Apa Isteri Dia Cakap Bila Nadir Pegang Duit Juta Juta

Anda tanya mengenai ke mana hilngnya duit RM20 juta sumbangan rkyat Malaysia kepada penduduk Pal3stin dijawab oleh Ketua Pegawai Eksekutif Cinta G4za Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri pada Sabtu.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Menyedari namanya dipetlk oleh pendakwah dan dermawan Ebit Lew, Muhammad Nadir menegaskan, umumnya sumbangan sedemikian tidak diterima setiap tahun.

Sebaliknya, kata beliau, sumbangan yang banyak biasanya hanya akan diperoleh apabila tercetvs per4ng di bumi G4za.

“Kita tidak dapat RM20 juta setiap tahun

dan disebut apabila berlaku per4ng setiap tahun, kita dapat sumbangan RM20 juta.

“Per4ng di G4za tidak berlaku setiap tahun. Bila kita tidak tahu tentang G4za kita akan kata setiap tahun ada per4ng dan setiap kali per4ng akan dapat RM20 juta. Tidak.

“Per4ng di G4za (berlaku) sejak 2006 hanya berlaku sebanyak empat kali sahaja (iaitu) tahun 2006 dikepvng, 2008 peper4ngan pertama, kemudian 2012, 2014 dan 2021,” katanya dalam sidang Townhall Cinta G4za Malaysia yang diadakan secara maya pada Sabtu.

Nadir Tunjuk Dimana Rumah Beliau

Nadir Al Nuri menunjukkan gambar diatas adalah Wisma Malaysia. Beliau memberitahu dia menyewa bersama keluarga di belakang bangunan Wisma Malaysia.

Beliau turut menceritakan secara bersel0roh bahawa isteri beliau selalu beritahu sampai bila nak duduk rumah sewa tapi bawa duit juta juta.

Beliau beritahu isteri dia bahawa itu duit orang bukan duit dia tetapi jika ada rezeki saham dia beli meletop mungkin boleh beli banglo secara berjenaka.

Video Penuh:

Rujukan : Astro Awani

Olahan: Awatttsyeikhh Network

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini